Od leta 1991.

OGREVANJE

V podjetju DM, d.o.o., Log pri Brezovici vam nudimo dobavo, montažo in servis avtomatike Danfoss, Seltron, Sauter, IMP sistem 300 za radiatorsko ogrevanje, talno ogrevanje in daljinsko ogrevanje, ter za sončne kolektorje. Prav tako dobavimo in zamenjamo oz. servisiramo sobne termostate, brezžične termostate in avtomatiko za pripravo sanitarne tople vode STV (anti legionelno dezinfekcija), ter preverimo delovanje črpalk, mešalnih ventilov, termostatov in tipal.

 

Danfossovi krmilniki ECL 310 ponujajo opcijo priključitve na Danfoss ECL portal za daljinski dostop do vašega krmilnika za ogrevanje in toplo vodo, na katerega je lahko povezan tudi števec porabe energije preko M-bus in ga prav tako vidimo preko PC-ja ali pametnega telefona z Danfoss aplikacijo. Z aplikacijo lahko tako pregledujemo nastavitve kot vklopimo in izklopimo ogrevanje, nastavimo temperaturo, urnike, ... Prav tako si lahko ustvarimo poljubne grafe, s katerimi lažje spremljamo potek temperatur v sistemu ogevanja in porabe energije. (slike 1, 2 in 3)

 

Ste energetsko prenovili hišo ali poslovni objekt ?

Po zamenjavi oken in/ali izolaciji fasade je priporočljivo prenoviti tudi ogrevalni sistem. Lahko pa le prilagodimo parametre obstoječe avtomatike za manj potratno delovanje in večji komfort bivanja. slike 4, 5 in 6)

 

Imate sončne kolektorje in ne dajo od sebe toplote, ki ste jo pričakovali?

Ko sije sonce, ga je potrebno izkoristiti, tako za pomoč pri ogrevanju, kot tudi za pripravo STV (sanitarne tople vode). Z novim regulatorjem za solarni sistem, ki omogoča regulacijo vrtljajev črpalke in možnost občasnih vklopov črpalke, da senzorji zaznajo prave temperature je izkoristek kolektorjev veliko večji, kot s klasičnimi on-off termostati. (slika 7)

 

Projekt 1: leto 2016 - Radovljica:

Montaža, vezava in zagon avtomatike Danfoss ECL 310 z ključem A390 za tri mešalne kroge (talno, radiatorsko in prezračevanje) in pripravo sanitarne tople vode. Povezali smo ga tudi na internet, tako da imamo oddaljen dostop preko Danfoss ECL portala na PC in aplikacije na mobilnem telefonu, s katero lahko upravljamo in nadzorujemo delovanje ogrevanja.

 

Projekt 2: leto 2016 - Ljubljana:

Izdelava elektro omarice za krmilnik Danfoss ECL za ogrevalni krog. Omarica je že montirana na objektu in krmilnik zagnan, ter nastavljeni parametri, temperature in urniki. Testirano je bilo tudi delovanje črpalke, pogona ventila in tipal. (slika 8)

 

Tudi vi potrebujete prenovo avtomatike toplotne postaje ali kurilnice?

Od pomladi, čez celo poletje, ter do jeseni je pravi čas za to. Pokličite za ogled in ponudbo! 051 644 599