Od leta 1991.

PREZRAČEVANJE

V našem podjetju vam nudimo dobavo, montažo in servis avtomatike za prezračevalne naprave kot so Siemens, Regin, Carel, Danfoss, IMP sistem 300, ter kompletni servis klimatov, prezračevalnih naprav in rekuperatorjev (pregled delovanja vseh sklopov, tako elektro omarice, krmilnika, pogonov, tipal, termostatov, tlačnih stikal, frekvenčnih regulatorjev in programskih ur), dobavo in zamenjavo zračnih filtrov in jermen, servis motorjev, čiščenje in razne predelave.

Za ogled in izdelavo ponudbe pokličite in z veseljem se bomo oglasili pri vas!

Projekt 1 - 2015 - Ljubljana:

Izdelali smo elektroomarico za vklop ventilatorjev za hlajenje 10kV transformatorske postaje. Vklop se vrši v dveh prostorih avtomatsko, ko temperatura preseže nastavljeno vrednost na termostatu. Ventilatorji hladijo prostor s transformatorjem s pomočjo zunanjega zraka. (slika 8 spodaj)

 

Projekt 2 - 2016 - Ljubljana:

Dograditev frekvenčnih regulatorjev Danfoss na večji klimat za prezračevanje, zagon, nastavitve parametrov in frekvenc delovanja. Prav tako vam nudimo frekvenčnike drugih proizvajalcev kot so Vacon, Parker, LS, ... (slike 1, 4, 11, 13, 16 in 17 spodaj)

 

V letu 2016 smo izvedli tudi:

Meritve prezračevanja in podtlaka v kuhinji, ter pregled varnostnega izklopa plina pri nedelovanju nape. (slika 10 zgoraj)

ter

popravilo vklopa ventilacije v elektro-krmilni omari. (slika 12 spodaj)